ЗА НАС

Кингдао Donsen Меѓународна тргување копродукции, Ltd е сврзувачки елементи производство на компанијата со седиште во Кина се наоѓа во Кингдао. Компанијата е формирана во 2015 година од страна на тим на искусни лица кои биле во бизнисот со елементи од 2008 година со големо знаење во производи.

ВЕСТИ

Најнови производи