O le a le Taula-Malu

LONDON, Iulai 6 - O le au suʻesuʻe a le Citi o loʻo faʻaputuina le tulaga i luga o maketi ma a latou faʻamatalaga e mafai e le malosi o le malosi ma le malosi ona faʻaumatia e le tasi le isi, ma tuʻu ai le tutusa o le lalolagi e sili atu pe itiiti i tulaga o loʻo i ai nei i le 12 masina.

Le malosi fa'aletonu?E tasi le numera o lo'o faia ta'amilosaga o le toe tatalaina lea e a'afia ai le 40% o le faitau aofa'i o le US ua toe fa'afo'i.E sefululima setete na lipotia le faʻatupulaia o faʻamaumauga i mataupu fou o le COVID-19, lea ua aʻafia ai le lata i le 3 miliona Amerika, e tusa ai ma Reuters.

Ose fa'ailoga leaga lea mo le tamaoaiga o Amerika ma kamupani.Fai mai le BofA i le Aso Faraile, $7.1 piliona na toso ese mai tupe tutusa i le vaiaso talu ai, ma o lana Bull & Bear faailo na alu ese mai le "faʻatau" teritori mo le taimi muamua talu mai Mati Ma fai mai Citi o tupe maua-ma-sea maliega mo le faaiuga. -2021 e 30% maualuga tele.

Ae mo povi, o loʻo fefaʻatauaʻi pea maketi i le mamalu o Iuni, aemaise lava faʻamaumau numera o galuega a Amerika.Lona lua, o Saina ma Europa e foliga mai ua sosola ese mai le faʻateleina o le Covid, o lea o le a faʻamavae atili ai tapulaʻa.O poloaiga a le fale gaosi Siamani na toe faʻaleleia le 10.4% ia Me mai le paʻu o le masina talu ai.O PMI o auaunaga sa masani ona toe fa'aleleia maualuga i le Aso Faraile mai fa'atatau i le flash.

Ma le isi, o faletupe tutotonu o loʻo i ai pea i le taʻaloga - ua manatu Citi o le a latou faʻatauina le isi $ 6 miliona i aseta i le tausaga a sau.

O le taimi nei o faʻatauga a le lalolagi ua agaʻi atu i le fa masina maualuga, o tupe a Saina o loʻo i luga o le lima tausaga ma maualuga atu maketi a Europa.O fa'atauga fa'amata'aga-maketi ua taufetuli i le fa'alima sa'o sa'o o fa'amanuiaga ma US lumana'i e toeitiiti lava 2%.

Ae o fua i luga o Amerika ma Siamani o se paʻi maualuga ma ua paʻu auro.O fa'amauga a Iapani e manaia - o fua fa'ato'aga e maualalo i aso nei ae o le 20- i le 40-tausaga nono tau ua si'itia i lo latou maualuga talu mai Mati 2019, talu mai le ogatotonu o Iuni ina ua le popole le BOJ.

Mo se fa'amanatuga, o taula o le BOJ e maua mai i tenors e o'o atu i le 10 tausaga o le mea lea e sili atu le maualuga o le fa'amaufa'ailoga o le mea lea na fa'amoemoe i ai ma lana fua-fa'atonu-pulea faiga fa'avae (YCC).O le a fa'ataga ai la le fa'atupuina o fua fa'atasi ma se tamaoaiga i le pa'u?O le Fed, lea na foliga mai na faʻaumatia le manatu o le faʻaaogaina o le YCC ia Setema, atonu o loʻo vaʻavaʻai.

I Europa, Commerzbank top brass na faamavae i le Aso Faraile, Lloyds Bank na faasilasila mai le Pule Sili Antonio Horta o le a faamavae i le 2021, tofia Robin Budenberg e avea ma taitaifono fou.I le kamupani inisiua Aviva, o le Pule Sili o Maurice Tulloch o loʻo faamavae ma o le a suia e Amanda Blanc.E le gata i lea, na faʻasalaina le Commerzbank i le 650,000 euros mo fefaʻatauaiga ma le faletupe Cypriot ua leai.

I isi nofoaga, o loʻo faʻaauau pea tauiviga faʻamaʻi.Ua pa'ū le fa'atauga fa'alekuata a le kamupani paipa Suiselani Geberit i le 15.9%.Air France ma HOP!ua fuafua kamupani vaalele e tipi le 7,580 galuega.O le Tesco a Peretania o loʻo manaʻomia le faʻaitiitia o tau o le au faʻatau.Siemens e oʻo atu i le 20% pa'ū i pisinisi i le kuata o Aperila-Iuni.

I le taimi nei, o Peretania ua latalata ile 500 miliona pauna sapalai fefaʻatauaʻiga ma Sanofi ma GlaxoSmithKline mo le 60 miliona tui ole tui ole COVID-19, o le Sunday Times lipotia.

Ole vaega ole Faletupe o Nordea e tatau ona maua ni penisione mai le Frende Livsforsikring.Volkswagen o loʻo faʻatupeina le 1 piliona Euro e toe faʻaleleia ai lona fale gaosimea i Emden, Handelsblatt lipotia.Berkshire Hathaway o loʻo faʻatau aseta kesi a Dominion mo le $ 4 piliona ma ua malilie Uber e faʻatau le meaʻai-tilivaina Postmates Inc i se $ 2.65 piliona faʻatau uma, lipotia Bloomberg News.

O maketi o loʻo tulaʻi mai e leʻo maua se mapusaga mai ia Covid, faʻatasi ai ma Initia o loʻo i ai le lona tolu sili ona maualuga o faʻamaʻi coronavirus, Mexico na faʻatoʻilaloina Farani ma Peru na maua le numera 2 i tua atu o Pasila i Amerika Latina.


Taimi meli: Iul-21-2020
WhatsApp Online Chat!